Palvelut

Integroimalla IT-järjestelmät keskustelevaksi kokonaisuudeksi yrityksesi säästää aikaa, rahaa ja työpanosta tärkeämpiin – ja  mieluisampiin – asioihin. Tartutaan toimeen!

Stop tehottomalle IT-infralle

Palvelumme varmistavat, ettet tuhlaa enää hetkeäkään tai kolikkoakaan kömpelöissä järjestelmissä rämpimiseen.

Laadimme konkreettisen suunnitelman muutoksista, jotka tehostavat IT-infrasi tuottamaan tulosta, ja hoidamme eri järjestelmät keskustelemaan kätevästi keskenään.

IT-järjestelmät tuotoksi

Pienessäkin yrityksessä puuttuvien, vanhentuneiden, kalliiden tai erillisten järjestelmien  tehottomuus aiheuttaa kymmenien tuntien turhan ajankäytön kuukausittain. Tämä tarkoittaa vuositasolla helposti kymmenien tuhansien eurojen kulua tai menetettyä myyntiä.

Teemme konkreettisen suunnitelman, millaisilla muutoksilla säästät aikaa ja saat lisää euroja IT-infrastasi.

järjestelmien keskusteluyhteys kuntoon

Yrityksillä on tyypillisesti paljon IT-järjestelmiä, uusia ja vanhoja. Taloushallintoa, verkkosivut, projektinhallintasovellus, sähköpostit, tiedostojen jako, CRM ja erilaisia taulukkolaskentaohjelmia. Ja niihin syötetään kaikkiin erikseen tietoa.

Toteutamme integraatiot erillisten järjestelmien välille. Näin virheiden määrä vähenee ja tieto syötetään vain kerran tai täysin automaattisesti.

Yrityksesi oma sovellus

Onko sinulla idea ohjelmistosta, jolla voisit tehostaa omaa liiketoimintaasi? Tai idea sovelluksesta, jota muutkin tarvitsisivat?

Me teemme nopeasti kevyen esimerkkitoteutuksen ideastasi. Voimme myös selvittää, löytyykö tarpeeseesi jo valmiita sovelluksia, jotka esimerkiksi sinulle räätälöimällä hoitavat toivomasi homman.

Ota yhteyttä

Kidea IT
Mikko Laukkanen
mikko.laukkanen@kideait.fi
040 912 6951