KIDEA IT

Kidea IT:n palvelut

Integroimalla IT-järjestelmät keskustelevaksi kokonaisuudeksi yrityksesi säästää aikaa,
rahaa ja työpanosta tärkeämpiin – ja mieluisampiin – asioihin.

Älä osta uusia ohjelmistoja. Osta tehokkaampaa työtä.

Stop tehottomalle
IT-infralle

Palvelumme varmistavat, ettet tuhlaa enää hetkeäkään tai kolikkoakaan kömpelöissä järjestelmissä rämpimiseen.

Kidea IT:n projektit ovat kevyitä ja nopeita, ja ratkaisumme hyödyntävät jo olemassa olevia ohjelmistojanne. Teidän aikaanne ei tuhraannu uusien ohjelmien opetteluun tai loputtomissa kehittämispalavereissa jumittamiseen.

Tartutaan toimeen!

Mitkä kaksi ohjelmaa olisi tärkeintä saada kommunikoimaan?

Pienessäkin yrityksessä puuttuvien, vanhentuneiden, kalliiden tai erillisten järjestelmien tehottomuus polttaa joka kuukausi kymmeniä turhia työtunteja. Vuositasolla puhutaan siis kymmenien tuhansien eurojen kuluja tai menetettyä myyntiä.

→ Tekemämme IT-infran kartoituksen pohjalta yhdistämme kaksi nykyistä järjestelmää keskustelemaan keskenään.

Tai entä jos kaikki järjestelmät toimisivat yhteen?

Yrityksillä on tyypillisesti paljon uusia ja vanhoja IT-järjestelmiä: taloushallintoa, verkkosivut, projektinhallinta, sähköpostit, tiedostojen jako, CRM, taulukkolaskentaa ja niin edelleen. Ja niihin syötetään kaikkiin erikseen tietoa. Tähän kuluu hurjat määrät resursseja.

→ Voimme yhdistää kaikki nykyiset järjestelmänne integraatioilla, jolloin teidän ei tarvitse käyttää minuuttiakaan uusien ohjelmien opetteluun. Kun järjestelmä on automatisoitu, tiedot syötetään eteenpäin vain kerran tai täysin automaattisesti.

Jos järjestelmiä ei ole, hoidetaan toiminnanohjaus pilveen

Kun kevyttäkään toiminnanohjausjärjestelmää ei ole, päivät usein täyttyvät sähköpostiketjujen paukkeesta ja keskusteluryhmien kilinästä. Kun sitten sitä yhtä tiedonmurusta tarvitsisi jotakin pikahommaa varten, joutuu selailemaan viestikaupalla myös epäolennaista tietoa.

→ Jos teillä ei ole sen kummempia järjestelmiä käytössä, voimme toteuttaa kevyen pilvitoiminnanohjauksen ilman isoa IT-projektia.

Yrityksesi oma sovellus

Onko sinulla idea ohjelmistosta, jolla voisit tehostaa liiketoimintaasi? Tai ajatus sovelluksesta, jota muutkin tarvitsisivat?

→ Me teemme nopeasti kevyen esimerkkitoteutuksen sovellusideastasi. Voimme myös selvittää, löytyykö tarpeeseesi jo valmiita sovelluksia, jotka esimerkiksi räätälöimällä hoitavat toivomasi homman.

Mistäs Kidea IT tietää meidän ohjelmistomme?

Bittimutkat suoriksi, kas näin

Kun näppäiltyjä koodirivejä on takana kilometreittäin, minkä tahansa ohjelmistojen yhdistäminen ja automatisointi on mahdollista. Kartoitamme yrityksenne ohjelmistokokonaisuuden ilmaiseksi ja tarjoamme apuamme, jos siitä on teille oikeasti hyötyä.